Een afspraak maken

Hebt u een vraag voor ons?

Als u meer informatie en/of DeltaScan demonstratie wilt krijgen, dan maken we graag een afspraak.
Hiervoor kunt u contact opnemen met Robin, Arjen of Sjoerd.

 Sjoerd Kruijff

Chief Marketing & Sales

Sjoerd is een zorgprofessional met meer dan vijftien jaar aan ervaring op het gebied van Commercial Innovation, Corporate Venturing en algemene commerciële werkzaamheden zoals medical marketing en sales. De kracht van Sjoerd is het ontwikkelen van een “evidence based” commerciële strategie en het succesvol implementeren ervan. Bij Prolira werkt hij daarom ook dagelijks samen met het klinisch implementatie team.

 Robin Benthem

Accountmanager West Nederland

Robin werkt sinds 2003 in de medische sector en beschikt over ruime commerciële ervaring, opgedaan met diverse (medische en technologische) producten in ziekenhuizen, ZBC’s en apotheken. Robin heeft een affiniteit met “evidence based” strategieën. Op basis van medisch wetenschappelijke bewijs is hij gemotiveerd om de deliriumzorg verbeteren voor zowel de patiënt, de zorgprofessional alsmede de ziekenhuizen.

 Arjen Heida

Accountmanager Oost Nederland

Arjen biedt graag vanuit strategisch perspectief advies en ondersteuning aan zorgprofessionals en ziekenhuizen op het gebied van onder andere Patient Outcomes en zorgkosten. Dit doet hij op basis van zijn ruime ervaring (sinds 2003) binnen de farmaceutische branche en als zelfstandig ondernemer. Arjen’s drive is om de de zorg kwalitatief te verbeteren met betere uitkomsten (zowel korte- als lange termijn) voor zowel de patiënt, zorgprofessional alsmede de ziekenhuizen.

Benieuwd naar het Prolira-team?

Of neem contact op via het contactformulier

Contact info

Prolira B.V.
Padualaan 8
3584 CH Utrecht
Nederland

Stuur ons een bericht

Revisie nummer: 1.               

DeltaScan is an EU registered trademark with Certificate No 018280613

Prolira BV
Hoofdkantoor:
IJsselburcht 3 
6825BS Arnhem
The Netherlands      

 

Bezoekadres:
Padualaan 8
3584CH Utrecht
The Netherlands

 

T. +31 (0)85 06 01 656
E.  Info@prolira.com
W. www.prolira.com

error: Content is protected !!