• Een afspraak maken

  Heeft u een vraag voor ons?

  Als u meer informatie en/of DeltaScan demonstratie wilt krijgen, dan maken we graag een afspraak. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sjoerd, Robin of Arno.


  Sjoerd Kruijff, MSc.

  Chief Marketing & Sales

  Sjoerd is een zorgprofessional met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van Commerciële innovatie, Corporate Venturing en algemene commerciële werkzaamheden zoals medical marketing en sales. De kracht van Sjoerd is het ontwikkelen van een “evidence based” commerciële strategie en het succesvol implementeren ervan. Bij Prolira werkt hij daarom ook dagelijks samen met het klinisch implementatie team!

    

  Robin Benthem

  Accountmanager Nederland

  Robin werkt sinds 2003 in de medische sector en beschikt over ruime commerciële ervaring, opgedaan met diverse (medische en technologische) producten in ziekenhuizen, ZBC’s en apotheken. Robin heeft een affiniteit met “evidence based” strategieën. Op basis van medisch wetenschappelijk bewijs is hij gemotiveerd om de deliriumzorg te verbeteren voor zowel de patiënt, de zorgprofessional alsmede de ziekenhuizen.

    

  Arno Theunisse

  Accountmanager Nederland

  Arno is zijn hele leven al werkzaam in de medische industrie, met verschillende oplossingen heeft hij veel ziekenhuizen en patiënten kunnen helpen. Zijn doel is om meer ziekenhuizen efficiënter met acute encefalopathie en delirium zorg te laten omgaan, zodat meer zorgprofessionals en patiënten hier baat bij hebben. Arno gaat met vol enthousiasme Nederland laten kennismaken met DeltaScan.

    


  Benieuwd naar het Prolira-team?

  Prolira heeft een professioneel en gepassioneerd team dat bouwt aan zorgvernieuwing.

  Neem contact op

  Heeft u vragen? Stel ze dan hieronder in het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  DeltaScan® is an EU registered trademark (Certificate Nr 018280613) Versie 2.0

  Prolira BV
  Padualaan 8
  3584 CH Utrecht
  The Netherlands


  T.
  E.W


  +31 (0)85 060 1656
  info@prolira.com
  www.prolira.com