Nieuwe, extra indicatie voor DeltaScan®

Met gepaste trots kunnen we u melden dat het label DeltaScan® is uitgebreid met de indicatie acute encefalopathie, naast de bestaande indicatie delirium. Encefalopathie betekent “ziekte van de hersenen” en acute encefalopathie is een plotselinge verstoring in en verandering van (de conditie van) de hersenen die alleen op basis van EEG gediagnosticeerd kan worden.

Delirium wordt op basis van klinische kenmerken gediagnosticeerd en kan een uiting zijn van een acute encefalopathie. Beide diagnoses worden altijd gekenmerkt door een onderliggende fysieke oorzaak.

Met DeltaScan kunt u eerder en frequenter acute encefalopathie/delirium detecteren ten opzichte van de huidige vragenlijsten.

Wij van Prolira geloven dat acute encefalopathie en delirium goed te behandelen zijn. En dat een objectieve detectie en monitoring van deze aandoeningen daarvan het fundament vormt. Wilt u meer informatie wat dit voor u en uw patiënten kan betekenen, dan kunt u contact opnemen via 085-06061656. Van nu af aan spreken we over: DeltaScan Brain State Monitor.

DeltaScan® is an EU registered trademark (Certificate Nr 018280613) Versie 2.0

Postal address (for every letter/parcel/package):
Prolira BV, Kruytgebouw, UInc
Winthontlaan 30C
3526 KV Utrecht
The Netherlands

Visiting address:
Prolira BV
Padualaan 8, Kruytgebouw
3584 CH Utrecht


T
EW


+31 (0)85 060 1656
info@prolira.com
www.prolira.com