• Nieuws

  Nieuws & Agenda

  Prolira is Exhibitor / Sponsor of the European Delirium Association congress Milan (3-4- Nov 2022)
  • Symposium Marcel Levi
   Marcel Levi over het belang van medisch leiderschap als men wil innoveren in het ziekenhuis. Op ons laatste symposium over leiderschap binnen de zorg van acute encefalopathie en delirium heeft…
  • Vernieuwde aanpak delier Santeon verpleegkundigen
   Vernieuwde aanpak delier Santeon verpleegkundigen De vernieuwde aanpak delier van Santeon is een innovatie van verpleegkundigen. Delier is acuut falen van de hersenen en het veroorzaakt ernstige verwardheid of juist…
  • Growth capital investment for Prolira for roll-out of brain state monitoring to hospitals
   Growth capital investment for Prolira for roll-out of brain state monitoring to hospitals Investors Borski fund, ROM Utrecht Region, Holland Capital, Health Innovations and Oost NL together invest€5 million in…
  • „PERFECT FIT“: ORION Pharma gaat DeltaScan® vermarkten in Duitsland
   Orion Pharma gaat DeltaScan® vermarkten in Duitsland. ORION Pharma en Prolira vullen elkaar perfect aan bij de vroegtijdige opsporing van acute encefalopathie en delirium. Per juni 2021 neemt Orion Pharma de marketing van het baanbrekende medische product Prolira-DeltaScan® in heel Duitsland over. Met behulp van de modernste EEG-technologie onderzoekt DeltaScan® de hersenstatus van patiënten rechtstreeks aan het ziekenhuisbed en detecteert binnen enkele minuten objectief mogelijke tekenen van acute encefalopathie en delirium.
  • DeltaStudie succesvol afgerond
   Het UMC Utrecht heeft haar DeltaStudie afgerond. 434 patiënten in 9 ziekenhuizen op 31 verschillende afdelingen werden beoordeeld op delirium en acute encefalopathie door klinische experts, EEG-experts en DeltaScan.
  • Einde interventiefase van CLEO-studie bereikt
   Ondanks het feit dat de interventiefase van de CLEO-studie grotendeels samenviel met de COVID-19 pandemie die een enorme druk legde op al het ziekenhuispersoneel, werden toch nog zo’n 3000 patiënten gemeten met DeltaScan, in 13 afdelingen waaronder gerenommeerde internationale medische centra als UZ Leuven, Charité en Universitätsklinikum Heidelberg.
  • Nieuwe, extra indicatie DeltaScan®
   Met groot genoegen kunnen we u melden dat het label DeltaScan® is uitgebreid met de indicatie acute encefalopathie, naast de bestaande indicatie voor delirium.
  • EU MDR certificering voor Prolira!
   Wij zijn trots om aan te kondigen dat Prolira één van de eerste medtech bedrijven ter wereld is, met een certificering volgens de nieuwe EU MDR.
  • Prolira start met het ZorgTech Innovatieproject DeltaScan
   Samen met Reinier de Graaf Gasthuis, Rijnstate, Albert Schweitzer Ziekenhuis en Fransicus Gasthuis & Vlietland is Prolira-DeltaScan gestart met het Zorgtech Innovatieproject DeltaScan.
  • De epidemie tijdens Covid-19: Delirium
   Artikel in New York Times: Artsen van over de hele wereld melden een stijging van het delier tot 70% vanwege Covid-19, zegt dr. Inouye (VS). Delirium komt voor bij zowel jongere als oudere patiënten.
  • Door het zwarte gat van de ic
   Artikel in Volkskrant: Elk jaar belanden ongeveer 80 duizend Nederlanders op de ic na een operatie, bloedvergiftiging, ademhalingsproblemen, griep, een ongeval of door een ernstige infectie zoals covid-19.
  • Delirium zorg in het St. Antonius Ziekenhuis
   St. Antonius ziekenhuis is één van de eerste ziekenhuizen die DeltaScan toepast bij de detectie van delirium op de verpleegafdeling. DeltaScan is objectief medisch instrument wat werkt op basis van een 1-kanaals EEG-signaal.

  DeltaScan® is an EU registered trademark (Certificate Nr 018280613) Versie 2.0

  Postal address (for every letter/parcel/package):
  Prolira BV, Kruytgebouw, UInc
  Winthontlaan 30C
  3526 KV Utrecht
  The Netherlands

  Visiting address:
  Prolira BV
  Padualaan 8, Kruytgebouw
  3584 CH Utrecht


  T
  EW


  +31 (0)85 060 1656
  info@prolira.com
  www.prolira.com