Modal

Verbeteren van acute encefalopathie en deliriumzorg

Prolira zet zich in om een vroege en effectieve behandeling van acute encefalopathie en delirium mogelijk te maken. Elk jaar lopen 20 miljoen patiënten in ziekenhuizen in de EU en de VS het risico op acuut hersenfalen, wat leidt tot langdurige cognitieve stoornissen, langere ziekenhuisopnames en hogere kosten voor de gezondheidszorg.

Prolira's DeltaScan® Brain State Monitor is 's werelds eerste EEG apparaat voor aan het bed, met een gevalideerd algoritme om clinici te ondersteunen in hun streven naar optimaal herstel van de patiënt.

MAAK KENNIS MET ONS MANAGEMENT

Toegewijd om de uitkomsten van patiënten te verbeteren

dominic-spadafore-prolira

Dominic Spadafore
CEO

"Met mijn uitgebreide ervaring in marktontwikkeling en marketing van zeer technische producten, heb ik twee nieuwe concepten voor medische monitoring geïntroduceerd in de ziekenhuiswereld die nu tot de standaardzorg behoren."

 

rutger-van-merkerk-delirium-prolira

Rutger van Merkerk, PhD
Founder/COO

"Met een achtergrond in strategische technologie en regelgeving, heb ik succesvol twee monitoring apparaten ontwikkeld en $7 miljoen aan investeringen binnengehaald. Daarnaast heeft ons bedrijf als eerste in de EU de MDR goedkeuring ontvangen, gevolgd door de FDA 510K goedkeuring."

tjeerd-de-boorder-delirium-prolira

Tjeerd de Boorder, PhD
Chief Clinical Officer

"Als klinisch expert heb ik tijdens mijn werk bij het Antonius Ziekenhuis en UMC Utrecht vijf producten in de klinische zorg geïntroduceerd, en net als mijn collega's bij Prolira zet ik me in voor een revolutie in de patiëntenzorg met vroege detectie van acute encefalopathie."

Geïnteresseerd? Dat horen we graag!

Neem contact op om de zorg voor acute encefalopathie en delirium verder te verbeteren.


pageversion: 3.0