Modal

CLARITY Program     lees verder →

Verbeteren van acute encefalopathie en deliriumzorg

Prolira zet zich in om een vroege en effectieve behandeling van acute encefalopathie en delirium mogelijk te maken. Elk jaar lopen 20 miljoen patiënten in ziekenhuizen in de EU en de VS het risico op acuut hersenfalen, wat leidt tot langdurige cognitieve stoornissen, langere ziekenhuisopnames en hogere kosten voor de gezondheidszorg.

Prolira's DeltaScan® Brain State Monitor is 's werelds eerste EEG apparaat voor aan het bed, met een gevalideerd algoritme om clinici te ondersteunen in hun streven naar optimaal herstel van de patiënt.

MAAK KENNIS MET ONS MANAGEMENT

Toegewijd om de uitkomsten van patiënten te verbeteren

dominic-spadafore-prolira

Dominic Spadafore
CEO

"Met mijn uitgebreide ervaring in marktontwikkeling en marketing van zeer technische producten, heb ik twee nieuwe concepten voor medische monitoring geïntroduceerd in de ziekenhuiswereld die nu tot de standaardzorg behoren."

 

rutger-van-merkerk-delirium-prolira

Rutger van Merkerk, PhD
Founder/COO

"Met een achtergrond in strategische technologie en regelgeving, heb ik succesvol twee monitoring apparaten ontwikkeld en $7 miljoen aan investeringen binnengehaald. Daarnaast heeft ons bedrijf als eerste in de EU de MDR goedkeuring ontvangen, gevolgd door de FDA 510K goedkeuring."

tjeerd-de-boorder-delirium-prolira

Tjeerd de Boorder, PhD
Chief Clinical Officer

"Als klinisch expert heb ik tijdens mijn werk bij het Antonius Ziekenhuis en UMC Utrecht vijf producten in de klinische zorg geïntroduceerd, en net als mijn collega's bij Prolira zet ik me in voor een revolutie in de patiëntenzorg met vroege detectie van acute encefalopathie."

team-delirium-management-eeg (1)
Social responsibility

Onze SDG beloftes

Bij Prolira staat onze missie in het teken van het verbeteren van de zorg, met als focus het verminderen van cognitieve achteruitgang bij ouderen na ziekenhuisopname. Hierbij hebben we oog voor gelijkheid, economische groei en verantwoorde productie. Dit zijn onze beloftes die in lijn liggen met de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

csm_UN-sdg wheel_8d6ed8c49a

Zorg verbeteren

sdg-prolira-good-health-and-well-being-1Door het toepassen van Prolira's technologie verbeteren we de zorg voor veel patiënten en verminderen we het aantal ligdagen in bed. Dit heeft een positieve invloed op het verminderen van langdurige cognitieve achteruitgang.

Gelijke kansen

sdg-prolira-decent-work-and-economic-growthElke vacature en rol biedt gelijke kansen, ongeacht ras, etniciteit en geslacht. Wat telt is de beste persoon voor de rol.

Economische groei

sdg-industry-innovation-prolira-infraGedreven door een toewijding aan duurzame innovatie, streeft Prolira ijverig naar tastbare groei, zowel binnen de organisatie als in de hele toeleveringsketen.

Slim benutten van bronnen

responsible-consumption-prolira-sdgDoor middel van productontwikkeling zetten we ons actief in om plastic afval te verminderen door gerecyclede kunststoffen te introduceren in onze volgende generatie producten.

Geïnteresseerd?

Neem contact op om de zorg voor acute encefalopathie en delirium verder te verbeteren.


pageversion: 3.0